5minggu,ada pendarahan dan cyst

Bla scan,x nampak baby..adakah saya gugur..atau tidak nampak lagi 5minggu nie,risau saya..

2 Các câu trả lời

sya baru scan tdi 5minggu 1hari nampak kantung saja tpi doktr ckap Cyst, skli saya buat ujian kencing tdi 2line tpi samar2 .. tpi esok buat scan lgi di klinik lain nak pastikan itu Cyst atau Embrio dan utk kepastian juga samada Mengandung luar rahim

2y trước

itu lah...sya pn 2line jgk..tp x nmpk apa lg..mgkin dah byk minggu bru blh nmpk

sy pun baru scan tadi 5 week..xnampak lg..dokter ckp masih awal, tapi ade je org yg dah blh nampak..ikut org jugak sis

2y trước

ok..t lpas rasa ada temujanji doktor lg..risau bla ada cyst dan trun drh ni..takut gugur je