Kehamilan

Bismillahirrahmanirrahim.. Kepada semua pengguna TAP Saya meminta doa minimal 40orang dengan ikhlas mendoakan saya agar segera melahirkan di Minggu ini🙂🙂🙂 Semoga saya segera mendapatkan sinyal dari bayi saya Semoga di beri kemudahan dlm persalinan nanti. Saya & bayi saya selamat & sehat walafiat... Semoga bunda TAp yg sedang menunggu gelombang cinta juga di berikan kemudahan & segera berikan tanda2 melahirkan🙂🙂🙂

Kehamilan
77 Các câu trả lời

amin yarob.. mdh"an selalu dikasih kelancaran dimudahkan lahirannya dan selamat untuk ke dua duanya amiiiin