Pregnancy Test, pojitif ke idok ehh?

Bismillahirrahmanirrahim

Pregnancy Test, pojitif ke idok ehh?
16 Các câu trả lời

InshaAllah positif..saya gini hari tu. delay dekat seminggu. g klinik usia kandungan dah 5 minggu..

dulu saya macam ni juga tp saya biarkan sekejap baru nampak samar samar tu jadi pekat sikit sis.

Nampak mcam ada sis samar lagi cuba check lg dlm seminggu insha allah ada rezeki sis ❤️

4y trước

Yeayyy alhamdulillah. Terima kasihh awaknyaaaa

Congrats puan. Stay healthy Stay safe #TAPSupermoms #TAPactiveusers

insyaallah positif.. saya pun mcm ni jgk mula2 ritu.. tahniah sis

kalau macam ni positif ke tak Bismillahirrahmanirrahim

4y trước

yes! kandungan masih awal tu

insyaallah positif.. tahniah sis

positif,tahniah puan

tahniah puan,

tahniah sis