Doakan Saya

Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum ibu2 semua… Harini saya dah 37minggu 3 hari. Due date saya 12/12. Sya GDM on Diet. Dr scan Alhamdulillah kepala baby dh masuk laluan dh🤗. Ini anak pertama saya. Mohon doakan saya NURUL SYAFENIE BINTI KAMARUDDIN dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya. InshaAllah Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah .. Amin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

30 Các câu trả lời

Aamin semoga puan, saya dan semua ibu yg menanti hari nak bersalin dipermudahkan. Saya 37weeks 4 days. Serah diri on 39weeks 5/12/22

2y trước

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita nnti inshaAllah🤲🏻❤️

Aamiin3. Semoga dipermudahkan urusan awak melahirkan ya. Due sye bulan 4 next year time raya wuuu 🤰🏻👶🏻

2y trước

Terima kasih sis. InshaAllah aamiin

Aamiin...semoga dipermudahkan semuanya bt awk dan ibu² yg mengandung serta bakal melahirkan..

2y trước

Terima kasih sis. InshaAllah. Aamiin aamiin

berape ye kena caj nye ?? kalau murah saye mau ikut juga, maaf saye org kurang mampu .. 🥺

Sya serah diri 14hb 15hb czer. Doakn saya juga ye.. Tp skrg ini dah kerap sgt baby mengeras.

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nnti. InshaAllah aamiin

Waalaikumussalam wbt.. amin ya mujib.. semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya..

2y trước

Terima kasih. Semoga doa berbalik kepada sis

semoga dipermudah urusan bersalin dan selamat ibu dan anak ❤️

2y trước

Terima kasih sis semoga doa berbalik kepada sis🤲🏻❤️

Amin semoga dipermudahkan urusan sis. Saya pula due on 10/12

2y trước

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kit nnti🤲🏻 inshaAllah aamiin aaamiin

sama la kita due 12/12, semoga dipermudahkan urusan kita aminn,

2y trước

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita nnti🤲🏻❤️

Semoga urusan sis dipermudahkan 🙏🏻🙏🏻❤️😍

2y trước

Terima kasih sis atas doa yeaa🥰