anak batuk

bingung ank saya umur 4tahun .. dekat 2 mggu batuk .. siang kurang batuk .. tengah malam batuk kuat .. tapi still lena tdo nya .. makai minum ok .. haritu demam doc bg ubat dmam dan antibiotik .. demam dah baik.. batuk pulak lambat baik .. skrg baru try bg dia ubat batuk hurix kanak² slain dari itu ada tak petua lain ye ? ..

2 Các câu trả lời

Bagi dia makan madu asli.. Klau berlarutan check kat doc.. Kot2 ada jangkitan kat kerongkong or paru2

Alahai..kesiannya