Lamanya rasa dari satu week ke week yg bru

Bila pregnant ni, nk smpai ke week yg selepasnya tu rasa lamaaaaa sgt. Knp ye? Kalau time x pregnant rsa cpt je 😅 mgkn sbb risaukan baby kot especially 1st trimester

6 Các câu trả lời

samelah...sy ni due raya ke 3, tp xde tanda...baby mcm hepy je dlm perut...dgn pkp lg...adehh rsa lmbt msa berlalu...pastu p klinik bt scan, tmbh due lg 5hri klu bby xkluar jgk 15.5 ni

Sama la terasa lama dan sgt2 nervous sbb pernah keguguran pd 10weeks.. Now pregnant semula and dh 8weeks hrp2 baby selamat smpy saat melahirkan.

Sy rse ms 1st tri lmbat sgt sbb mabuk..ni dh msuk 21 week..rse cpt lak..berdebar😅😅😅

Betul tu sis. Rasa lama dan tak sabar nak week ke selepasnya

Sy pulak rse cpt. dah nk masuk 24w.

Betul . Rsa lama sgt