Repeat Scan 8w

bila pernah ada history miscarriage sebelum ni, rasa takut pulak untuk scan 8w hari rabu (6/9) 🥺 nak minta tolong mummy yang ada dalam ni doakan semoga kandungan dan anak saya membesar dgn sihat ya 🥹 #firstmom

5 Các câu trả lời

Don't Worry Sis .Last Year 23.09 22 My Self Lost My Baby On 18 weeks.. Now I'm Pregnant Again. When I went for Scan. 6 weeks Can't see Anything .I was so upsad n crying.Dr Told me it's Normal awal sangat.dr suruh Sy dtg 8 weeks .time itu pun Sy byk takut dlm hati .I pray Saje..Lepas I dengar heartbeat baru la .Sy happy..tapi sekarang Sy dah 14 weeks .sampai sekarang I Stil dlm Takut . I Doa je kat Tuhan ..Don't Worry Sis. u Be Strong. I Doakan utk Puan ye.. I boleh rasa ape Puan fikir.

1y trước

thankyouuu sis. semoga baby kita sentiasa dilindungii

InsyaAllah semuanya baik2..baby mmbesar dgn sht...aamiiin2 ya Allah...doakan sy juga ya...sy haritu scan 6w xnampak kantung lg sis..kena repeat 2minggu lagi..moga nampak dh babynya..aamiiin..risau sbb pernah gugur juga bulan 4 tu

1y trước

sy sebelom pregnant ade cyst dlm 3-4 cm,lps pregnant 6w g scan balik dh xda cyst..alhamdulillah

InshaAllah baik2 sahaja tu. sy miscarriage 2 kali, kali ke 3 pregnant sy serahkan bulat2 pd Allah. Alhamdulillah pregnancy sy survive smpai due date walaupun kena covid masa 2nd trimester

1y trước

aaamiiiinnnnn. terima kasih atas doanya sis. semoga yang baik baik sentiasa mengiringi langkah sis 🤍

itu biasa sis,bby sy meninggal dlm perut masa 5bulan.alhamdulilah itu ari check double Line upt,rasa risau n xpercaya pon ada.doakan sy gak sis

1y trước

amin

sama la dgn sy sis...3bln lepas sy miscarriage now sy pregnent 6w...over thinking hari2 tkut berulang lg 🥲

1y trước

semoga kandungan kita sentiasa dibawah jagaan allah, serah pada allah ja sekarang ni 🥺