Geram dgn hsband (just luahan)

Bila ngidam je husband ckp mknan tu xelok lah apa lah.. Bkn slalu pun nak mkanan mcm tu..baru je ckp nak mkn corn flake madu dah ckp mkanan cmtu xsihat..tau lah tu manis,dah tu RASA nak mkn tu smpai nak nanggis hentak kaki bila xdpt weii🥺🥺..geram btol dgn hsbnd yg kdg rsa cam nak hempuk je..ada yg tidur luar ni kang aaaa... #Second_Baby

2 Các câu trả lời

Sis makan sedikit atau banyak. Kalau nak rasa dan tak banyak cuba communicate dengan suami. Cakap nak makan sikit je. Tapi kalau banyak memang tak digalakkan. Sebab kena kawal kandungan gula juga.

Makan jelah diam2. Buat apa nk bgitau dia.