ALAHAN KUAT

Bila nak habis alahan ni . Asyik mual dan jadi malas malasan plk prgnant kali kedua ni. Nk settle utk raya pon xmampu . Korang macamana dgn alahan 9weeks ? Ada yg sama ke ? Ad yang ckp makin meningkat weeks , alahan makin xde. Sy makin meningkat plak 😢

2 Các câu trả lời

Sy pun 9weeks skg. Sy pun ada alahan makan.. Lapar tapi xde selera nak makan. Xboleh nak makan yg berminyak. Yg rebus je boleh makan. Masakan sendiri je sy boleh mkn. Xnak makan masakan org lain. Kadang2 tdk larat masak sendiri.. Nak order Grab pun tak lalu nak makan.

9weeks tu masih baru lagi sis, saya 18 weeks baru takde alahan . hehe tabah ye mommy. biasalah awal kehamilan ni