alahan mkin teruk

ada x yg kt sini makin lama makin kuat alahan..first tau prgnt ok je..mkin tambah minggu makin mjadi2 alahan nya..smpai xboleh cium bau masakan dah

3 Các câu trả lời

Normal tu sis. Sy test UPT hari nie, keesokan harinnye terus morning sickness 😷 Bila scan, baby dah 13 weeks.. Sebelum2 check UPT tu elok je x de alahan apa2 walaupun baby dah ada.

11mo trước

😄 Hahahaha auto terus badan x sihat.

selalunya minggu ke 7-9 memang alahan makin teruk, sebab HCG tengah tinggi. tunggu sampai 2nd trimester nanti, harapnya makin elok.

normal laa tu sis. in shaa Allah nanti masuk trimester ke2 alahan makin berkurang. enjoy your pregnancy