Heartbeat ❤️❤️❤️❤️????

bila dopper boleh detect bunyi jantung baby? minggu ke berape ye?

12 Các câu trả lời

Sy dlm 15w bru dpt dgr, tu pun nurse susah2 nk cri mula2, mmg sbb sy jenis berisi kot.. Lemak tebal sgt 😅😅

Sy pergi checkup hriru 17w6d,dh blh dgr..detak jantung dia mcm bunyi tapak kaki kuda y tgh blari...hahahha.

Doppler ni 16weeks nurse KKIA akan check dh. Kurg dr ni, klu kat KK sy dorg x akan check.

5y trước

betul, nurse cek waktu sy 17w.. Alhamdulillah dpt dgr..

Saya arytu pon xdgr ag mase 3bln guna dopper nurse cari2.. Tggu pas 4bln lbih

4months and above dear

24 weeks pregnancy

7 weeks blh dgr dh

5y trước

Hahaha

4 bulan keats

Sy 17w..

7week.