Buku pink nak kene bukak bila? Masa awal tahu pregnant? Or after 10 weeks?

Bila boleh start bukak buku pink ya? Baby weeks keberapa? Huhu ada org kata after 10 weeks. Ada kata before 10 weeks sebab kalau bukak lambat nanti nurse marah apa semua haha. And nak tanya. Kalau rasa mcm period pain dkt lower abdomen tu kadang kadang. And bila rasa tu sakit dia kemain. Sebab saya punya period pain memang teruk gila. Tapi this time takde la teruk sampai berguling pun. Cuma sakit la juga. Risauuu. Saya baru 6weeks 6days today. Been married for almost 3 years. Also saya ada PCOS. Doa kan saya semuaa 🥰. #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

4 Các câu trả lời

Seeloknya before 12 weeks.

2y trước

Okiess noted. Thank youu :)