Buku pink nak kene bukak bila? Masa awal tahu pregnant? Or after 10 weeks?

Bila boleh start bukak buku pink ya? Baby weeks keberapa? Huhu ada org kata after 10 weeks. Ada kata before 10 weeks sebab kalau bukak lambat nanti nurse marah apa semua haha. And nak tanya. Kalau rasa mcm period pain dkt lower abdomen tu kadang kadang. And bila rasa tu sakit dia kemain. Sebab saya punya period pain memang teruk gila. Tapi this time takde la teruk sampai berguling pun. Cuma sakit la juga. Risauuu. Saya baru 6weeks 6days today. Been married for almost 3 years. Also saya ada PCOS. Doa kan saya semuaa 🥰. #firsttimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

4 Các câu trả lời

better sis dtg 8w ke klinik. bagitau pregnant dan ada pcos. biasanya ibu pregnant yg ada risiko akan dipantau lebih awal. nanti nurse akan buat appt utk buka buku pink

2y trước

Okayyy. Thank youuu 🥰

sama sis i pun dah merrid 3 years alhamdulillah tahun ni allah hadirkan cahaya mata 7weeks 3day, semoga kite dan baby sihat dalam rahim kite😇, salam kenal sis

2y trước

Yeayy congratulations to you! Alhamdulillah Aminn insyaAllah. Salam pekernalan juga :) take careee!

congrat sis. my wife pun first born after married almost 1 years. geng June🤭

2y trước

Oh yeke congratulations to you and your wife too!

Seeloknya before 12 weeks.

2y trước

Okiess noted. Thank youu :)