1 month baby

Bila boleh buka mitten baby? baby sy,umur dh sebulan,tapi blum buka mitten sbb dia masi takut2 terkejut apabila mitten dia takda..

26 Các câu trả lời

Mitten tak perlu langsung dipakai dr mula lahir. Kalau risau mukanya calar pastikan kukunya sentiasa pendek.

Klu baby xde garu2 sampai calarkan muka boleh dh xpakai kan mitten.. Sy pakaikan socks je tkt kaki sejuk..

Abes pantang terus x pakai mitten...comel je tgk tgn kecik tu 😁...tp make sure kuku bby selalu pendek

Habis pantang terus tak pakaikan mitten. Awal2 baby menggaru juga. Bercalar2 juga LA. Tapi jap je.

haiii.. boleh janji kuku sntiase potong... tkt nt die cakar muka die cian plak bby kan...

ank sy sebulan dh bkk mitten..smpai skrg dh xpkai mitten..klo pkai nty dy mngamuk xselesa

Blh bukak dah sis.. Bg baby rs free utk xplore apa2.. Blh jg bersihkan celah2 jr dia tu

Ank sye 3 bulan bru sye buke... Maklumlah ank pertama... 😅

Anak 2 bulan saya dah buka sebab ada nurse tegur suruh buka

Anak dua bulan sy da buka...skrunk dan xpkai da mitten..