doakan saya ?

bila baca cerita mommy2 dalam ni. teringat baby sy yang keguguran tahun lepas pada usia kandungan hampir 15 minggu. sekarang sedang ber TTC 2 bulan. lepas rest and planned utk rehat 6 bulan. doakan sy semoga ade rezeki bulan ni ?

24 Các câu trả lời

Sama larr sis. Saya gugur tahun lepas jugak kandungan pun 15 weeks almost meroyan sebab teringat kat baby then bulan lepas dapat tau saya pregnant lagi. Alhamdulillah. Allah maha mendengar. In shaa allah ada rezeki awak dan suami. 😊

Amin..semoga sis diberi rezki mengandung semula..sy pun bru nk start ttc..skang tgh tunggu kandungn 7w sy yg tak jdi ni turun..

5y trước

Tq sis..sy doakn sis dn kndungn sihat...

InsyaAllah dengan izin Allah. Saya pn sama sis. Doakan saya juga semoga dikurniakan zuriat. Amin

boleh sy thu mcm mne blh keguguran?? asbab dia.. bmbng sy sbb sy almost 15weeks... takottt

4y trước

Allahu 😢 tak dapat dikesan punca dia.. 😭

InsyaAllah. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni ye

semoga baby n mumy sihat.. n semoga segala urusan sis dipermudahkan..

In sha Allah semoga dikurniakan rezeki dibulan mulia ni 🌼

Chaiyok.. bln ni mesti ade berita gembira... aamiin..

sy pon ttc dlm 8 bulan..bru lkat balik after kgguran

Semoga dipermudahkan sgala urusan sis Amin