Alahan Semasa Kehamilan

Bila alahan menyerang waktu hamil, badan confirm akan rasa letih dan lemah. Dan tak semua ibu hamil mengalami alahan sepanjang kehamilan. Buat anda yang alami alahan, boleh kongsikan alahan anda dengan kami dan ibu-ibu lain?

Alahan Semasa Kehamilan
59 Các câu trả lời

sy satu badan gatal²..teruk smpai berparut..mcm² krim sy ltak,x hilang jgk

asalkan makan nasi je muntah..😅last2 makan bubur dan sup2 je yg blh .

pening + tak selera makan + loya loya + tak larat asyik nak baring je

alhamdulillah kmi laki bini tk de alahan pape..cma sy je kerap pening

takde alahn sangat cuma xleh bau ketiak dengan mulut suami hahahahh

Alhamdulillah . Sekarang alahan makin kurang cuma mual ii jaaa

tak bole bau dan makan makan seafood .. terutama sotong 😂

Alhamdulillah saya takde alahan... cuma suka ngantuk jee

Tak boleh pergi pasar bau ikan or ayam auto nak pitam

saya firstmom alhamdulillah rezeki takda alahan 😄