tendangan bayi ke tulang rusuk

biasanya minggu ke berapa mommy rasa bayi menendang hingga ke tulang rusuk? currently 31 and 5days . masih kawasan perut . takut pulak org cite tendang tulang rusuk lg sakit hihi . apa² pun semuga bayi² kita semua sentiasa sihat . aminn

1 Trả lời

Saya mengalami tendangan smpi ke tulang rusuk skrg ni sis. Start 34@35 weeks. Bkn mcm tendangan tp lbh kepada menolak tulang rusuk dan organ2 berdekatn. Mcm skrg saya selalu sakit ulu hati tiap kali baby mengeras

5y trước

Moga dipermudahkan semua