Keputusan MGTT

Biasanya kan, kalau dh minum air gula, klau abnormal atau mksudnya bacaan gula tinggi, berapa hari lepas ujian yg nurse akan call ye ? Cuak pulak. Dh tnye nurse td tp dia ckp nnti dorg call. ?.

13 Các câu trả lời

saya 2mggu baru tahu keputusan... sangkut trs skrg ulang alik klinik desa buat bsp 2mggu sekali checkup sbln sekali.. penat uiii buat bsp 4kali ulang alik kene g klinik desa.. nasib klinik desa dkt ngan uma...

5y trước

Awk beli machine tu sendiri ye ?

Saya hri yg sama KK dah call. Lps tu esok terus kena buat bsp. Alhamdulillah, gdm on diet and under control. Bacaan tak pernah lebih dr 5.5

5y trước

Tgok standard KK negeri masing2. Ada yg 5.2 dh tinggi. Ada yg 6 dh tinggi. Ada yg 6.7 baru tinggi. 😊

Lps 3 ary xde dpf pgglan lps la 2. .hihi ..dlm mse 3 ary 2 mmg dup dap dup dap la cte dye. .😁. .lps 3 ary br bole trik nfas pnjg. Hehehehe

5y trước

Mudah2han xde pape. .hehehe. .

Dlm 3 Hari dah tau result nurse akan call kalau sangkut gdm huhu..sy dah dpt result terus puasa utk amek bsp 😆

5y trước

Yaa ikut klinik masing masing ada dpt tau cepat or lambat sis

sy hari tu lama gak, 1month mcmtu.. 1st ingat lepas kot, tup2 diorg kol kata kna gdm 😅 so sjk hari tu sy kna buat bsp every 2weeks

5y trước

aah sbln .. tu la xsgka sngkut .. tp lps tu xde dh mnum gula lagi, just ambik check bsp 2weeks skli .. check sendiri la, just masa jmpa doktor je diorg akan check .. skrg sy dh tggu hari nk bsalin je lagi hehehe tp ttp jugak check

Selalu klu x de masalah.. next check up akn tau result.. tp klu ade gdm tu br nurse akn call.. utk pantau n dgr ceramah...😂😂

5y trước

Haah tu la, sementara nak tggu next check up tu alahai seramnya 😂😂😂. Thanks ye awak

Sy minum pg ptg tu ye dah call klu ade msalah...klu xde msalah ye xcall

5y trước

Oh laju jugak ye klnik awk tu. Ok ok trima kasih ye.

Klu tinggi sgt dia akn call dan minta gi klinik...

5y trước

Haah tu la. Just nak tau brpe lme dorg akn call. Sbb risau sangkut je ni. Berdebar klau tgk org call 😂

Sy 3 minggu br dpt result. Ikut pada klinik

5y trước

Oh ok ok, baik. Terima kasih ye awk.

Sy dlm masa seminggu kk bru call blik..

5y trước

Alright terima kasih awk.