Mommies semua, minta pandangan- 29w, hari ni kurang gerak seperti biasa

Biasanya bayi sy pagi2 slps subuh dh aktif, kemudian senyap dan akn aktif balik dlm pukul 8 ke ats. Sebelum ni corak pergerakan dia lebih kurang sama, smpai la pagi td sy perasan dia dh kurang gerakan, hanya gerak prlahan terasa seperti menggaru atau alihkan bdn nya sedikit saja. Smpai skrg (7 ptg), baru ada 3-4 kali saja gerakan perlahan tu. Mcm mana ya dgn rekod carta prgerakan bayi buku pink? Boleh rekod juga ke klu gerak perlahan mcm tu? Dan perlu ke sy ke hospital utk check up? Suami mnta pujuk dulu bayi dan ajak dia bergerak. Sy dh risau juga ni🥲 #firstbaby #pleasehelp

5 Các câu trả lời

pergi trus