Air gula

Biasa lepas minum air gula, keputusan dia next appmnt ke ? Tapi, sy ada baca yg kk call dia bgtahu gula tinggi. Kk akan call bila gula tinggi je ke ?

5 Các câu trả lời

Kalau sangkut, kk akn call utk buat bsp. Mcm sy sangkut. So arini first day start buat bsp smp bsalin. Kne control mkn. 4 kali kne p kk utk amik darah. Sikit je darah amik kt jari je.

5y trước

Blood sugar profile

pgalaman sy mnum air gula kena tgu 2hour utk result tp xble muntahkan air gula.. keluar result trus jumpa dktr.. dktr akan bg kputusan hari tu jgk..

Tgu 2mgu , kalau tkde call dri kk . Alhamdulillah result pstf . Klau ada call kena minum skli lgila . Amalkan sup lobak putih untk elak k.mnis time hamil

5y trước

Aah btui. Slalu 2mgu diorg akn call. Redha jela sis. Diorg rsauu prob dkt bby nnti

biasanya kalo result sangkut, kk akan call mommy

Hi mommy. Biasanya kk call bila gula tinggi je.

5y trước

Ok tq