Sakit

Biasa ke rse sakit2 blkg mcm sakit punggung?? tnk bgun tdo mmg sakit.. ade tips ke

1 Trả lời

Kalau saya , saya memang ada sakit kat tulang punggung tu dari umur saya belas belas lagi , maybe sebab ada jatuh masa bersukan . Kalau pergi berurut dorang akan cakap ada kaitan dengan rahim . Sekarang saya dah bersalin , kurang dah sakit tu cuma kalau saya baring kat tempat keras macam lantai , nak berkalih tu sakit . Kalau tak sebelum mengandung tempat tu akan sakit bila saya kemas rumah , sapu sampai nak baring sakit , nak berkalih semua sakit