Baby gender

Biasa kalau masuk 17 minggu dah boleh check jantina baby? Siapa ada pengalaman check jantina baby 17 minggu?

10 Các câu trả lời

my baby dah 17 weeks now and semalam baru je pi growth scan. tak jelas lagi. kalau nak cuba nasib, apa salahnya. hehehehehe. tapi nak lagi helok 20 weeks ke atas sekali dengan detail scan.

Sy nampak jantina baby masa 16 weeks, tk ada niat nk tgk gender pun masa tu tp dh ternampak. Seawal 14~15 minggu dh boleh nampak, tp ikut baby dlm perut nk bg kerjasama ke tk lah

Msa scan 19week,jentina bby sy xnampak lgi tw,mungkin sbb bby x beri kerjasama🤭, sy tunggu lgi scan 15/11, 28week nti,mudh2 bby kerjasama lh bgi tgo jentina nya😊

kebiasaannya check gender masa detail scan, 20w ke atas. tapi terpulang pada baby jugak, kalau di kepit je kaki masa scan, tak nampak la boy/girl

Kalau ikut 17w boleh nampakndah tapi ikut baby juga. Anak saya dia kangkang je ha nampak terus 🤣

depend pembesaran bby . dulu 17 week doc kata tak jelas . suruh tunggu 20week ke atas

yes, I just checked today.. 17th weeks.. doctor said will double the gender again.

sy alhamdulillah bby bg kerja sama ... terang girl lg .... 4 girl

sy 24weeks pon baby xbg kerjasama...xmo bg tunjuk huhuhu...

Perut Bulat gegurl perut kedepan boboi