BERSALIN NORMAL

Biasa kalau bersalin normal, amik masa berapa lama utk pulih & benang utk tanggal?? Saya dh hri ke19, kdg nak duduk tu rasa sakit mcm mencucuk. Benang pun tk tanggal lagi. Tertunggu tggu nk sihat 😅 nk duduk tnp ada rasa sakit 😅 Share pliss. Saya 1st mom. #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Alamak lama juga tu. Saya haritu panjang juga jahitan sbb baru buka 5cm dh teran. Dlm 10-14 hari dh tak rasa sakit sgt. Dh kering luka. Banyakkan makan limau dan protien.. Membantu sgt

1y trước

Benang pun tanggal jgk dlm masa tu ke? Huhu tkthulah knp sy mcm lama 😅 kdg2 je rasa nk ddk tu sakit. Hehe okay tq