Sakit pinggan sebelah kiri cam senak2 rasa sakit pastu urine skali ada darah pudar2 camtu

Bhaya x sbb dh cek klinik esok bru dpt result knape ..risau sgt2 nasib bila scan baby ok maklum la anak first mmg xde experience pape2 🥲 #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

saya pon macam tu..lepas 3 bulan baru oke x de keluar darah...scan bby oke je....now dh 5 buln mmg x de keluar darah tp pinggang pulak start sakit2 kadang susah nk jln...

2y trước

tula skrng dh xde plak ..skali tu je ..kite risau fkir pasal baby je nasib smua okay..