Tuam baby lelaki

Betulke kena tuam baby lelaki pada telurnya , kalau betul untuk apa ye and sampai umur berapa ? #seriusnanya #firstbaby

3 Các câu trả lời

Baby saya lelaki dah nak masuk 4 bulan. Tak pernah tuam, tak pernah barut, sarung kaki & tangan jarang pakai. Alhamdulillah sihat sampai sekarang. Pakaikan minyak telon @ krim berangin je kat perut. Bahagian kemaluan jangan buat apa2. Risau silap kang, baby yang kena tanggung. Huhu

Kalau orang dulu sebab takut angin pasang. Saya tak pasti sampai umur berapa tapi kalau anak buah saya mak saya jaga, dia tuam sampai 3/4 bulan begitu

2y trước

oh baru saya faham , terima kasih ye perkongsian🥰

Haa mmg kena tuam ke?? Bukan tak boleh ke? Itukan tempat sensitif

5mo trước

sy hnya sapu minyak kt situ xpa ka? atas saranan org ..sblum ni dia asyik mnangis sbb kmbung Alhamdulilah lps pda sy bt mcmtu dh kurang . sy pun byk yg xtahu sbb tu ikut ja org sruh😢