Cat

Betul ker kalau mengndung tak boleh cat bilik/ruma ? ( Pantang lrang orng tua ) Even husband pun tak boleh ? Dah terlanjur cat baru kena bagitau tak boleh cat ? Betul ker ? #FIRSTBABY

1 Trả lời

Pantang orang tua tu betul atas sebab yang common sense. Contoh, kalau cat rumah tiba2 puan jatuh. Kan bahaya untuk kandungan. Taknak apa2 jadi. Lagi satu kenapa tak boleh cat, sebab chemical and bau cat mungkin tak elok untuk puan dan kandungan. Itu la logic nya ye