mitos atau betul

Betul kee mummy2 yag pregnant tak boleh menjahit.. Konon nya nanti bukaan bawah susah terbuka..

8 Các câu trả lời

Dia sama jugak kes macam ramai orang tua kata orang ngandung tak boleh ikat getah kat plastik lauk (bungkus makanan) nanti baby terbelit tali pusat😅 habistu kalau orang tu kerja jual lauk, dia tak niaga ke 9 bulan?

Dh dekat2 bersalin(9bln) mak tak bagi menjahit dh..tp ade jgk sy menjahit sikit2..sblm tu mmg sy ada menjahit..mitos je sy rasa.. Alhamdulillah, dh selamat bersalin..

X tw lah bap sy nie ha klw baju kesayangan laki tuh koyak paksa lah jahit je dri pada dia merajuk....#fikir yg baik2 ja

thn 2020 dh ni, mitos2 mcmtu x usah la pakai..bistu mkcik2 yg kje tailor tu xkn brcuti 9 bulan klu mengandung😋😋

Ha? Tak pernah dengar. 😅

Takde la awk. Mitos je tu

mitos je tu

Mitos