Susu Kambing Kurang Demam Kuning

Betul ke susu kambing boleh kurangkan demam kuning baby? Kalau betul dri susu fernleaf sy nak tukar susu kambing, sekrg ni sakit2 bdan dan bila nak duduk rsa sakit kt bhgian punggung belkg, tengok khasiat susu kambing ni bnyak kebaikannya #26weeks *firstTimeMomma

1 Trả lời

Pregnant mmg mcm tu zat2, kalsium bnyk da ke baby. Sebab baby makin membesar makin dia menolak segala apa yg ada dkt dlm tu. Susu kambing mmg bagus. Minum je. Nk selang2 dengan susu biasa pon boleh.

5y trước

Saya asal penang, sini panggil tarik mengkarung 😅