bagaimanakah susu enfamama a+ setelah dibancuh?

Betul ke susu enfamama a+ ni mcm ni stlh dibncuh?

bagaimanakah susu enfamama a+ setelah dibancuh?
20 Các câu trả lời

Susu enfamama ni fav saya. Hari2 minum utk bf baby. Susu ni mmg xleh bancuh panas2. Ada dah instruction kat paket/tin dia. Kna bancuh dgn air masak/suam baru xberketul and sedap diminum. Kalau nak minum panas2, gaul dgn air masak dan kacau2 dulu, pastu baru bole tambah air panas. Baru xberketul.

Pakai ayaq suam.. Buh ayaq panas ngn sejuk dlu baru tuang susu.. Sdap enfamama ni dri anmum.. Anmum ada rs something yg x best.. Hanyir ka camna ntah.. Enfamama sdap.. 1st pakai ayaq panas ketui2 x leh minum.. Lpas baca instruction baru tau.. Elok je kejadiannya

5y trước

ye setuju, enfamama sedap.

mana mana susu setahu saya lagi bagus suam. kalau panas sangat nutrien pada susu akan mati. orang tua cakap la. and kalau boleh pakai sudu plastik. 😇 sy amalkan mcm tu wlpn tak tahu betul ke tak. tp jgn panas sgt yee

Sis jgn letak air terlalu panas...semua jenis susu kalau suhu air utk bancuh tlampau panas akan jadi macam tu, kena letak air ikut suhu yg sedang2, air suam yg Tak tlampau panas .

Dia akan jadi macam tu kalau awak guna air terlalu panas. Usually, saya akan letak air panas campur air suam then baru letak susu tepung.

5y trước

Thnks ..sya dh cuba dh..ok dh..dh x da ketul2☺

Letak air biasa dulu kemudian tambah sikit air panas. Kalau terus masuk air terlalu panas akan jd ketul2. Dulu sy pun jd cm tu

Rasa nya kalau ketul mcm ni , air tu jgn yg terlalu panas boleh try suam2 sikit .. sbb sy buat fernleaf pun mcm tu jugak .

Kalau xmau bagi berketul buh air masak separuh pastu baru buh air panas sya sllu bancuh mcmtu..ok ja x jadi ketul2 mcmtu

jadi mcm ni sebab air panas sgt. guna air suam. dh ada instruction kt blkg plastic tu

oh baru tau 😮‍💨 hairan juga sy nape begitu 😂 sy pon first time juga tq