Assalam waktu bila y tepat utk buat pregnancy test? If buat test pd wk2 ptg dpt keptsan +ve,betul k?

Betul ke result ni? Dah 4x test pd hari ni. Test dlm pkul 3ptg.huhu

Assalam waktu bila y tepat utk buat pregnancy test? If buat test pd wk2 ptg dpt keptsan +ve,betul k?
11 Các câu trả lời

tahniah ibu... jga kndungn elok2. hcg wktu pg lg pekat... tp klu buat test tgh hri dh nmpk doube line terang.. tkdak was2 lg dh tu.. sah2 hamil ❤️

kalau da mmg positif.. cek siang malam pagi petang mmg la naik 2 line sis.. positif da tu..

Betul tu. Positive ni 🤗. Tahniah ye 👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

positive sgt nie..sbb sis test pown bnyk kli,nmpk double dua..taniah😊

Dah sampai banyak macam tu mustahil negatif sis.. Hihi

Tahniah.. Positif puan #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Yup sis.. Positif 👏🏻👏🏻👏🏻 tahniah

paling tepat.. air kencing waktu pg na

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻

Tahniah sis