Jaga pemakanan

Hi, betul ke ramai cakap sekarang masa pregnant minggu ke 5 ni dah kena start jaga pemakanan?

2 Các câu trả lời

Ye betul tu awak. Takut nnt sangkut GDM @ high blood pressure. Kena jaga salt intake & sugar intake. Jgn makan makanan yg half cook. Seeloknye makan la makanan yg fully cook. Makan juga makanan yg tinggi zat besi untuk elak low haemoglobin.

2y trước

Awak nak tanya GDM tu apa eh?

klu saya dluuu makan je apa apa...xbpantang makan pun..smua pun di ngap🤭🤭sbb selera tinggi masa TM1...