Urut pinggang

Betul ke pinggang tak boleh urut, nak pula masuk trimester ke-3 ni? 😅 Sebelum ni banyak kali dah suruh suami urut. Haritu call ibu, baru ibu pesan kalau sakit macam mana pun jangan urut pinggang tu. Risau effect baby. Betul ke? Siapa ada pengalaman 🙏🏻 Share plis #1stbaby #1stpregnnt #firstbaby

1 Trả lời

Haritu masa sy 7 bulan, sy urut satu badan. Alhamdulillah lega sikit keluar angin semua. Tapi kena cari bidan yg pandai urut time mengandung.

4y trước

In shaa Allah takde ape. Yg penting jangan usik perut 😁