Gerhana matahari

Betul ke orang tua kata kalau kita tengok gerhana matahari bayi dalam kandungan terganggu .. kelahiran bayi nanti cacat ? Betul ke atau mitos je ?

2 Các câu trả lời

Saya ada keluar, keluar pegi keje 😂 tapi xtgok laa gerhana matahari tu sebab tgah waktu kerja.. Waktu lunch pun kebetulan husband hantarkan bekal 😅

5y trước

Mudahan semuanya dilindungi, aamiin 🤲🏻

Bnyk sgt tnye soalan ni bg saya tu mitos je.sy pn kluar je tngok td

5y trước

Tu lah , saya pun tengok saya cakap cantiknya ciptaan Allah ni .. semoga Allah lindungi ibu mengandung.. aamiin 🤲🏻