Pengalaman Bersalin di PPUM?

- Betul ke kena atleast checkup dua kali di PPUM untuk layak bersalin di situ? - Berapa harga booking perlu bayar utk bersalin? Bila boleh mula booking? - Berapa total harga mommies bayar dri awal masuk hingga keluar wad? - lastly, recommended tak utk bersalin di PPUM? Insyaallah sy bercadang nk bersalin di PPUM ?

1 Trả lời

Sy pernah bersalin kat PPUM. sekurangnya mmg kne 2 kali appointment dekat sane. . Booking dulu RM500 dan total bersalin normal rm800 lbih. . Pengalaman so far ok.Sbb hospital ni paling dekat dengan rumah. Senang nak followup.

4y trước

Hai mummy Ok x bersalin di sana?..bb nurse tlg jaga x