Ingin tahu pengalaman mommy

Betul ke kalau uri rendah pada usia kandungan 20minggu akan kerap berlaku pendarahan.

2 Các câu trả lời

saya pun uri rendah, but alhamdulillah takat ni xdak bleeding lagi. Dr suruh bykkan rehat, kurangkan berdiri/berjalan dan buat benda lasak. Stop bersama dgn husband. And insyaAllah doa2 uri tu naik nanti bila nk dekat bersalin nanti.

Betul doktor pakar saya pernah ckp

9mo trước

Cuba awak banyakkan bersujud. Saya baca itu antara tipsnya. Second tri masih jauh lagi perjalanan, In Sha Allah uri boleh naik lagi.