Breakout

Betul ke kalau pregnant, alahan tak teruk, muka breakout, tanda mengandungkan anak lelaki? Masa mengandungkan anak pertama dulu, alahan teruk, muka flawless je, dapat anak perempuan.

31 Các câu trả lời

Saya morning sickness 1st tri sangat teruk. And muka naik biji2 gatal, menggelupas, kusam. Langsung tak ada seri sampai 2nd tri ni 😂 tapi doctor scan baby boy 😍

Sy muka teruk naik jerwt semua naik jerwt..muka kusam npk xbermaya rasa nya..bila scan 2 kali swasta 1 kerjaan doktr kata gegirl..hehehe..

Sy ank pertama ppuan kulit gebu.. ank ke2 pouan sy ade masalah kulit n alergic.. Sbnrnyer bergantung pd kandungan bukan pd jantina ank..

Sis sme cam sy.. Pregnant Ank puan xdew masaalah muke. Ni pregnant Ank nom 2..jerawat kat muke xyh kate la

sy takde alahan lgsung tapi muka bersih licin.. pon anak lelaki.. tak semestinyaa sis.. huhuhu 😘

X betul..saya pregnant anak lelaki..muntah sampai 5 bulan..muka glowing..sekali scan lelaki

Sy asal pregnant je jerawat berjemaah keluar....xkira ank laki ke ank pmpuan sme je...

Sy tgh prgnant baby boy muka licin je.. dlu baby girl muka kusam..

Sy pregnant bby boy org tgok muka berseri😅 pmbawakan org lain2

Alhamdulillah mujur x ada alahan first pregnant