Fakta atau mitos ?

Betul ke Kalau Mengidam Asam2 Ni Baby Girl ? maaf brtanya anak sulung#firstbaby 😂✨

Fakta atau mitos ?
45 Các câu trả lời

Tak jugak sis. Tapi saya pregnant baby boy memang suka makan coklat. Padahal before pregnant pantang nampak jeruk. Tapi time pregnant tak berapa nak minat sgt makan jeruk. Hehe.

mgkin betul kut...sy baby boy kuat mkn manis² smpai sgkut gdm la...cadbury kitkat,kek coklat chese msti kna ad...pkul10mlm mkn kek pandan pkul12 mlm pecah ketuban

setiap ibu hamil mesti suka makan masam.. pengalaman saya sendiri pregnant anak sulung perempuan dan kedua ni boy sama saja suka mkn masam. 🤭🤭

Lain Orang Lain Ngidamnya.. Tak Menentu Kan Jantina 🤗 Yang Jadi Herannya.. Saya Yang Mengandung Tapi Suami Yang Mengidam Macam² + Pelik² 😅😅

4y trước

Itu La Pasalnya Kan.. Saya Jadi Pelik Tgk Suami Muntah Mual Semua 😂

Sy kuat mkn asam mula2. Masuk pertengahan 2nd tri. Terus kuat manis. Kalau tak dapat manis lepas makan nasi badan boleh gigil. Anak girl. 💆🏻‍♀️

4y trước

uishhh hahahha . kne prepair cadbury sokmo ni sis hahaha

Tak juga. Saya trimester pertama nak yg masam2 je..masuk 2nd trimester mengidam yg manis2 pulak..scan boy now tgh tunggu hari nak bersalin 😅

4y trước

samala mcm sy. masa trimester pertama suka sgt2 asam. trimester kedua. suka manis pula. tp jantina xtau lg.. sbb x scan lg..

Mitos kot sis😁 tapi saya sekarang paling suka manis.. Kalau boleh hari2 nak makan aiskrim kacang merah🤣 kene kawal gula lah saya

4y trước

Heeee tulah sis.. Masuk trimester ke3 ni stok aiskrim ada je.. Dah boleh meniaga😂

klau mcm sy dlu mngidam mkn masam dn seafood pregnant baby girl...tp skg ni ska mkn manis dn mknn brlemak/cheese pregnant babyboy

4y trước

syukur alhamdulillah . ahahaha

Masa sy pregnant harituh asyik mengidamm benda manis2 je, tgk2 baby girl. Tp dh bersalin dah july harituh 😁

Tidak semestinya. Ni semua perancangan Tuhan, dan pemakanan itu mungkin nafsu kita sahaja. 😊