kulit kering

Betul ke kalau mengandung kulit jadi kering?

3 Các câu trả lời

aah betul kulit sangat kering bila mengandung, perubahan hormon dan salah satu kekurangan vitamin yg cukup utk baby dan mommy..tapi rasa syukur doktor kt sini puji perut takda stretch mark, dan muka sgt lembut tak kering2... sy mmg amalkan ni dari awal dan nk tgu hari da.. sy hani...agent sah Amway. ni order sy bole tolong. 01111996938

Bergantung atas pemakanan kita jgk...time pregnant kena minum byk air masak sis...

tak semestinya. ikut hormon masing².