Buaian perlu atau tak

Betul ke kalau bg anak naik buaian nnti keluar memana ssah sbb anak dh terbiasa dgn buai. Ade ke mummy di sini yg anaknya boleh tdur buai dgn tdur di bawah? Kalau ada brp kali sehari bg anak tdur pakai buai? #bantusharing #seriusnanya #firstmom

6 Các câu trả lời

Anak saya siang je tidur buai, malam tu kalau dia dah lena dalam buai saya angkat dia letak dalam babycot, alhamdulillah lena tidur. Kalau pergi mana2 pun senang je dia tidur kat bawah janji perut kenyang 😂 kena pastikan dia selesa je sis baru dia tidur lena

Baby sy siang dlm buai. Tp kdg2 ok je klau letak ats katil. Mlm mmg tido katil. Sy pn dh try prgi rmh kakak yg xde buai wktu siang dri 9am-4pm. Anak elok je tido bawah. Jnji kenyang&tmpt tido selesa. Dlm kereta auto tido😅😅

anak saya tido buai wktu siang, bila malam kkedg tdo sndri je atas katil. kekdg tu ltk dlam.buai pon xnak tido nak main..kalau naik krta..kena econ sjuk srnok skjap je ttiba tido

Anak saya tido kat buai juga siang sampai petang, tp kalau malam dia tak nak tido buai dia asyik nangis jerr kalau sy letak buai jadi kalau malam dia tido dengan saya

bby saya berbuai dari umur 1 bulan. bila htr dkt pengasuh, bby tido dkt buai, kat rumah elok tidur kt bawah.

1y trước

sama. baby sy pun boleh bawah no prob. kdg siap reject buai haha

parking