vit

Betul ke first trimester x selamat utk ambil Zincofer?sebab sy diberikan zincofer masa 1st trimester ni?utk kepastian, sy tnya husband (in which kebetulan husband sy pharmacist). Dia suruh tanya Dr tu semula, and sy belum makan lg zincofer tu..#9weeks

1 Trả lời

stahu sya xde mslh zincofer tu sis...yg jdi mslh nye ade sesetgh org xblh ambk ubt nie sbb dorg ade mngalami mslh mntah2,loya n pening...tu depent pda antibody seseorg...ade yg blh trima n ade yg xblh trima sbb antibody ibu mngandung nie kdg2 xsama sis...sya pun sndri nurse xmkn zincofer nie xleh trima..sya ambk obimin jer..