Dalam Pantang

Betul ke dalam pantang tak boleh basahkan rambut dan kerat kuku dlm masa 44hari? mohon pencerahan mommies2...

45 Các câu trả lời

Tak betul

Boleh ja

Bolehje

Huhu.. ada makcik mngurut cakap.. cuci 2 minggu skali ja sbb ada kaitan dgn pengecutan rahim.. Tapi da x selesa sy selang 3 hari cucinya.. kuku sy potong ja..

Yg sy taw law india mmg xleh cuci rmbut slama dlm pntng...tp law ikot arwah nnek sy bidan..ptutnyr kna basah rmbut ari².. Supaya drh nifas cpt kuar hbs...