betul ke ??

betul ke bahaya tersepak guna ibu jari kaki ??? terkejar2 tadi

9 Các câu trả lời

Mcam saya pernah tersepak tembikai tapi xkuat la ada la rasa sbb xtahu tu tembikai kes ni dah 12 hari adakah bahaya dan perlu jumpa doktor

Klu dlm pantang kena jaga sgt2 sis ibu jari kaki tu. Sbb tu org tua2 pesan jln masa dlm pantang tu slow2 beringat takut tersepak ibu kaki

Dalam pantang ke? Org tua2 kata kena jaga ibu jari kaki takut bentan..tapi kalau da tersepak x keluar darah banyak ke apa.. InshaAllah okay

5y trước

bukan baru 5weeks

klu dlm pantang ibu Jari kaki kne jaga.. jgn la tersepak apa² sakit urat nti..

klu dlm pantang x brp elok org tua ckp tp klu sis xde pe2 alhamdulillah

5y trước

kalau bkn dlm pantang xpe ke

ye sis.. sy penah dgr urat kt ibu jari kaki direct ke rahim..

5y trước

Allahuuu

Awak dlm pantang ke... 🤔

👀

up