Tanda awal pregnant...

Betul ke antara tanda awal pregnant sama macam nak period? Like sakit bahagian abdomen, berdenyut bahagian bawah, perut asyik tak selesa. One more selera makan kurang sangat.

3 Các câu trả lời

Depends kat orang.. Masa awal ngndung perut senak , tegang je macam orang kekenyangan.. Naik moto, terhentak sikit senak semacam tapi xtahu lagi dah mengandung.. Next week ye try buat pregnancy test, positive naik 2 line.. 😊😊

5y trước

Actually dah buat 4 kali 😅 positif. Tapi period lagi tiga hari. Tu tanya tu, akan rasa sama macam kita nak datang bulan ke. Hehe

Ye sma..beza nya missed period..tu jer 😁

5y trước

Wahh congrats.. yup tgu smpai missed period and cepat2 jumpa dokter..biasanya heartbeat dh bole tgk masa mgu ke 6 @ 8..

Sama mcm saya😅 tahniah ye

5y trước

Oh iye ke? Hehe. Hopefully sah ada :D tak check lagi sebab period lagi tiga hari.