WAKTU SESUAI BERTANGAS?

Bertangas ni sesuai untuk beranak normal kan? Bila waktu sesuai untuk bertangas dalam berpantang, hari kedua, ketiga atau selepas beberapa minggu hari berpantang? Ada siapa tahu dan sudi share😊#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

5 Các câu trả lời

Saya hari keenam macam tu dah bertangas dah sebab CL saya yang suruh bertangas. Alhamdulillah setakat ni memang okay.

1y trước

Kalau mummy risau, boleh tunggu beberapa minggu untuk bertangas😊

sy x berapa pasti, sbb sy sendiri melahirkan ke3 anak sy secara c-section. so mmg x pernah buat

better selepas beberapa minggu kot sebab takut luka jahit tu tak kering lagi

1y trước

oo maksudnya sesuai selepas luka sembuh ye.. terima kasih mummy☺️

better waktu darah nifas dah xbyk.. dlm mggu ke2 or 3

selepas 2 minggu atau kurangnya darah nifas