Komen bawah & dapatkan poin PERCUMA!

Bersempena dengan Stickers Day harini min nak bagi poin PERCUMA untuk semua! Jom komen gambar yang paling comel di telefon anda di bawah dengan menggunakan pelekat yang sedia ada di Photobooth kami ya😉 Gambar paling kreatif hias menggunakan pelekat/stickers min akan bagi poin PERCUMA😍💰

Komen bawah & dapatkan poin PERCUMA!
18 Các câu trả lời

Min, kenapa bila saya guna sticker tak dapat nak post gambar ye? Option 'seterusnya' tu takde. Dah uninstall dan reinstall apps, masih sama Kalau guna bingkai sahaja, tanpa sticker takde masalah.

my baby so famous bila first time jumpa saudara mara.. btw happy stikers dayy🤭❤ #SupermomTAP #TAPactiveusers

Happy stickers day 🥰😍💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers #throwback

Happy Stickers Day everyone 🥳 #TAPactiveusers #SupermomTAP

wahh😍😍😍gud luck guys ..fightimmm✊✊🔥🔥

3y trước

Komen gambar cantik dekat sini tau😍

Happy Stickers Day 🥰

Hello 2021 🥰

#stickerday #TAPsupermom

donee😉