Maaf bertanya, kandungan saya hampir masuk 7bln. Bolehkah bersama ketika ini ?

Persoalan ibu

3 Các câu trả lời

boleh dan sangat digalakkan...cuma bersama utk yang extreme sex tidak boleh

2y trước

ohh faham, itu la.. saya ade je tengok pesanan² Dr. tapi bila suami yang bertanya kan soalan sama dekat saya, saya jadi tak yakin pulak dengan pesanan Dr tu... yelah suami memang nak, cume perasan risau tu dia tetap akan.. yelah kandungan pun dah 7 bulan .. anak sulung kami pulak tu