bersalin Normal +vacuum

bersalin vacuum ni memang lambat baik ke? saya punya jahitan 2nd degree. saya hri2 letak ubat kuning dan sentiasa bagi kering, buat air rendaman pun sudah. jhitan yg mcm j tu 2 minggu dh baik. sekarang saya sudah habis berpantang tapi bahgian tengah tu mcm ada lgi putih benang. kadang2 pedih bila terlalu banyak bergerak. #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

selalu nya nak pulih amik masa..ade org 3minggu dah baik dah..ade yg sebulan or sebulan lebih..depends juga..mcm saya dlu sebulan baru betul2 pulih..jahitan dah luruh sepenuhnya dan dah cantum elok..