normal ke

Berpe minggu br bleh dngr jantung baby,td p scan dokter suh dtng lg 2minggu...sy pregnant 5minggu6hr

normal ke
28 Các câu trả lời

10w sis boleh dengar. Kadang 5w masih nmpk kantong rahim ja, baby x nmpk lg

10weeks confirm dah boleh dengar. Ada je 7-8 weeks pun dengar dah

Saya pertama kali scan 1st baby 6week dngr sudah jantung baby ☺️

Sy 13 minggu baru nampak janin dan hearbeat.. 5 weeks awal sgt2...

Saya scan 8w dah ada. Doc klinik tu dia akan scan klu 7w keatas.

8 minggu baru dah stary nampak degup jantung baby

7-8 minggu kalau scan dah boleh nampak jantung baby.

Saya 8 minggu sis..baru nampak heart beat

Sy hrtu 8minggu dh dengar jantung baby.

saya 8 minggu dah nampak.Sabar ye 💕