Kalau ada temujanji chck up kk di teruskan mcm biasa ke ibu2 ... saya ada chck up 1/4 ni dekt sek 7.... call clinik dh 25 x tk ada jawaban...

Berkali2 masih tak ada yg jawab

2 Các câu trả lời

Ya.. Appoinment di kkia berjalan seperti biasa. Cuma kita kena jaga diri betul2 la musim covid ni

5y trước

Kalau boleh drive sendiri lagi bagus la sis. Hari tu ada bgtau kt sidang media yg check up ibu hamil berjalan macam biasa. Yg penting jaga diri. Jaga jarak, pakai mask, selalu basuh tgn atau pakai hand sanitizer ☺️