Tanda2 bersalin

Berdebar tnggu tanda2 bersalin.. nak masuk 38 weeks da.. bila duduk rumah suka pakai kain batik je.. panties pn x pakai..selesa mcm tu.. mcm mna nk monitor ad spotting ke ap ya 😅😅 #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

sy pun tk berapa suka pakai pnties bila dirumah .. suka melecet 😅 .. setiap kali sy nk kncing msti sy meraba check dulu samada ada keputihan atau apa2 😬 ..

1y trước

betul2 kita sama .sebelum kencing check dulu ..okey ke tak

Sy igt sy seorang je yg tk suka pakai panties di penghujung ni.. Sy pun pakai kain batik je.. Sbb mmg melecet klu pakai panties..

kena la pakai mommy, pakai panty dengan pantyliner sekali, nanti awak tak perasan pulak kalau keluar tanda.

1y trước

kalau kandungan makin membesar, normal tu sebab kandungan tekan pundi kencing. tu yang bila batuk/bersin, boleh terkucil sikit